Gouwe Ouwe sterren in blauw rood en beige

Ontmoet Julia: onze nieuwe Gouwe Ouwe Projectleider

DOOR:Marleen Haverkamp

Een tijdje geleden deelden wij hier de vacature voor Projectleider voor Gouwe Ouwe. En wat hebben we veel mooie reacties mogen ontvangen. We zijn dan ook ontzettend blij en trots dat we inmiddels Julia Huisman hebben mogen verwelkomen in ons Gouwe Ouwe team, een heel warm welkom Julia!

Projectleider Gouwe Ouwe
Een ondernemende projectleider die met aandacht en plezier zorgt voor duizenden prachtige ontmoetingen op onze dansvloer. Dat is naar wie we naarstig op zoek waren voor ons team, en wat we helemaal gevonden hebben met Julia!

Ze vertelt over haar passie voor muziek en Gouwe Ouwe:

“Mijn oma kwam tot leven als we met haar gingen zingen en dansen. Muziek trok haar terug naar haar ‘oude zelf’ en maakten zowel haar als ons als familie gelukkig. We waren weer in contact met elkaar en konden samen weer even genieten van het nu.

Nu mag ik dit elke dag doen als projectleider van Gouwe Ouwe. Ik geniet van de blije gezichten tijdens het live optreden van onze muzikanten en dans en zing vrolijk mee met iedereen die aanwezig is. Het is magisch om dementerende ouderen weer te zien zingen, en eenzame thuiswonende ouderen weer te zien dansen als vroeger.

Mijn studie Leisure & Event management en eerder projectleiderschap komt goed van pas om alles rondom de Gouwe Ouwe’s in heel Nederland in goede banen te leiden.”

Julia Huisman, Projectleider Gouwe Ouwe

Je zult haar de komende tijd dus regelmatig zien bij onze Gouwe Ouwe optredens. Neem voor meer informatie over Gouwe Ouwe contact op met Julia via julia@gouweouwe.nl