Gouwe Ouwe sterren in blauw rood en beige

Terugblik: Gouwe Ouwe’s in oktober

DOOR:Marleen Haverkamp

Met Gouwe Ouwe treden we op door heel Nederland, zowel in (woon)zorginstellingen als op openbare locaties in de wijk. In de afgelopen maand oktober heeft onze Gouwe Ouwe liveband opnieuw mooie feestjes neergezet. De vele positieve reacties van het aanwezige publiek zeggen genoeg!

GOUWE OUWE’S IN OKTOBER

We blikken terug op de muzikale hoogtepunten van deze maand op de verschillende locaties waar we hebben opgetreden. Was jij erbij? Deel dan jouw Gouwe Ouwe ervaring met ons in onze gloednieuwe Gastenboek!

Theater ZIMIHC Zuilen in Utrecht

Zondag 1 oktober, ruim 90 bezoekers

Onze huisband mocht op deze dag voor het allereerst het podium betreden in het Utrechtse Theater ZIMIHC Zuilen, en het werd écht een Gouwe Ouwe feestje. De bezoekers vormden samen een geweldig koor, en het duurde niet lang voordat iedereen de dansvloer onveilig maakte! We zijn erg blij dat we op zondag 17 december aanstaande opnieuw in dit sfeervolle theater zullen optreden.

Stichting Oog voor Utrecht:
“Hele leuke middag met Gouwe Ouwe. Terug in de tijd, lekker meezingen en voetjes van de vloer met Elvis, John Denver, Nico Haak en meer!”


Wil jij er op 17 december (weer) bij zijn? Tickets zijn verkrijgbaar via de officiële website van het theater

Que SeraSera‘ 

‘Crazy little thing called love’

De Lockhorst in Sliedrecht

Woensdag 4 oktober, ruim 160 bezoekers

We speelden met Gouwe Ouwe voor de allereerste keer in De Lockhorst in Sliedrecht en het was een groot succes! In samenwerking met Het Bonkelaarshuis, welzijnspartij in Sliedrecht, waren er meer dan 160 bezoekers aanwezig die samen genoten van een heerlijke muzikale middag.

Huis van de Wijk ‘De Brink’ in Rotterdam

Maandag 16 oktober, 40 bezoekers

Dit was de eerste editie van een reeks van 20 Gouwe Ouwe optredens in Rotterdam in samenwerking met de gemeente en verschillende fondsen. Natuurlijk mocht de klassieker ‘You’ll never walk alone’ hier niet vergeten worden!Gouwe Ouwe Agenda

Benieuwd wanneer we bij jou in de buurt komen optreden? In onze Agenda vind je onze komende Gouwe Ouwe optreden. Hopelijk tot snel!