Gouwe Ouwe sterren in blauw rood en beige
Gouwe Ouwe illustratie Freddie Mercury

Gastenboek

Heb je onlangs een geweldige middag of avond beleefd met Gouwe Ouwe? Of wil je gewoon laten weten dat je bent geweest? Laat dan hieronder een berichtje achter wat je er van vond. We kijken uit naar jouw reactie en waarderen het enorm dat je jouw ervaring met ons wilt delen!

4 reacties

  1. Wát een leuke avond in YMCA in de Keizerstraat in Scheveningen! Heerlijke muziek met fantastische toetsenist en toetsenisten met een mooie stem. Ook de bassist was top! Jullie hebben de aanwezigen een leuke avond bezorgd waar de voetjes ook nog van de vloer gingen. Bedankt muzikanten én personeel van YMCA

    1. Wat ontzettend leuk om te horen dat je zo’n geweldige avond hebt gehad in Scheveningen, Tilly! We zijn blij dat onze muzikanten en Gouwe Ouwe team hebben bijgedragen aan een onvergetelijke avond. Hopelijk tot de volgende keer bij YMCA of een van de andere locaties waar wij optreden! 🎶💃🏻🎉

  2. Muziek, gemaakt met veel enthousiasme en gevoel, die zit tussen jullie noten! Da’s grote klasse en dan is het helemaal niet erg als je eens een keer een nootje mist!! Jullie zijn net zo uniek als de Bluebettes waaraan ik moest denken toen ik jullie bij “Ons” zag. Ga zo door, top! Veel succes!!!

  3. Wat een gezellig feestje in Schoterhof in Haarlem op 1 februari 2019! Het was voor mij een verrassing om te zien hoe bewoners door jullie muziek helemaal uit hun dak gingen, vooral de bewoners van de PG afdeling. Fantastisch dat jullie dit jaar nog een paar keer terugkomen. Heel veel succes!

Deel jouw Gouwe Ouwe ervaring met ons!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *