Gouwe Ouwe sterren in blauw rood en beige
Gouwe Ouwe illustratie Freddie Mercury

Gastenboek

Heb je onlangs een geweldige middag of avond beleefd met Gouwe Ouwe? Of wil je gewoon laten weten dat je bent geweest? Laat dan hieronder een berichtje achter wat je er van vond. We kijken uit naar jouw reactie en waarderen het enorm dat je jouw ervaring met ons wilt delen!

25 reacties

 1. Onze bewoners (en wijzelf!!) hebben ontzettend genoten van het Gouwe Ouwe feestje! Heel veel bewoners hebben gedanst en iedereen zong mee. Ook ontroerende momenten, het was prachtig!

 2. Een geweldige combinatie met bewoners en wijkbewoners zorgden er voor dat er gedanst, gelachen en gezongen werd.Het dak ging er af! Deze middag is onvergetelijk en verhoogd het welzijn van iedereen.

 3. het was weer ontzettend gezellig gisteren. Met mijn vriendin Jeannette zijn we vanaf de 1e voorstelling in De Willem aanwezig geweest. Jullie zijn enthousiast en krijgen het publiek helemaal mee! Ook de liedjes waren gisteren meer gevarieerd. Misschien een leuke tip: meer uit de jaren ’70 zoals The Osmonds, Peter Maffay(Du), TeeSet, etc.

 4. Vanmiddag hebben jullie voor ons gespeeld in Aafje Hoppesteyn, wat een heerlijk feestje maken jullie er van! Ik vind het zo leuk dat jullie dit aan onze senioren geven. Ik hoorde bewoners zingen ‘zo’n goeie hebben we nog nooit gehad’, nou helemaal eens!
  Eén van mijn cliënten heb ik zelfs emotioneel zien worden door jullie muziek, het riep oude gevoelens bij hem op waar we mooi over konden praten.

  Hopelijk tot de volgende keer! En dan gaan we de dansvloer wat groter maken.

  1. Ik was er ook en het was zo gezellig, jazeker de dansvloer mag iets groter. Ik kijk uit naar de volgende “gouwe ouwe” gr. Marlene

  2. Hoppesteyn was inderdaad een leuke middag. Aafje bedankt daarvoor ook namens mijn danspartners Mien en Roos uit Rubroek. Wij hebben ons uitstekend geamuseerd.

  3. Ja het was toch een geslaagde middag ondanks de krappe dansvloer. Ik kom als bezoeker uit de buurt graag terug met Mien en Roos uit Rubroek. Met een ruime dansvloer nog meer lol.

 5. Mooi Website en Gastenboek

  DJ en Tekstschrijver Muziek Single.s Danny van Strien Ringtone Ik heb Geleefd Dan ben je Beroemd

  Vriendelijke groeten Danny van Strien Muziek Promotor

 6. L.S.,
  Op uitnodiging van mijn zuster en zwager die in Veenendaal wonen hebben mijn partner en ik Uw “Gouwe Ouwe”-middag bezocht.
  Wat een gezellige middag was dat en we hadden beslist geen spijt dat wij daarvoor uit Hilversum waren gekomen.
  Inderdaad de meeste nummers kunnen meezingen en vooral ook op de muziek kunnen dansen, bij voorkeur als het swing-muziek was.
  Omdat mijn zuster voor ons plaatsen had gereserveerd denk ik dat dat de reden is dat ik helaas de die middag gemaakte foto’s niet kan bekijken. Jammer …. maar misschien is er voor U een manier om mij toch die foto’s te doen toekomen.
  Daar zou ik me zeer over verheugen en ik dank U bij voorbaat voor een korte reactie.
  Ik verblijf met vriendelijke groet en wie weet tot ziens.
  Charlotte en Jos.

 7. Wat een gezellige middag en mooie locatie!!!
  Ik was er samen met mijn man en vrienden.
  Ook weer eens heerlijk gedanst ook even met mijn man die zo ziek geweest is en nu weer een poging deed om een dansje te doen .
  Hier kunnen we weer lang op teren en hopen dat het weer eens terug komt.
  Ook een TOPBAND met allerlei leuke muziek waar je ook lekker kon meezingen.
  Top we hebben genoten samen!!!

 8. Wat een geweldig (dance) feest. Als er iets voor herhaling vatbaar is is dit het wel. Moet zeker vervolgd worden.
  Gertjan uit Veenendaal.

 9. Wederom een prachtige middag gehad. Heel gezellig, en niet te vergeten een gezellige band, die er een mooi feest van hebben gemaakt. Dank daarvoor, kijk uit naar een volgend optreden in Veenendaal.

 10. Onze deelnemers hebben erg genoten van de aankleding van het podium, de zangers waren erg leuk en namen de bewoners mee in hun muziek. Er werd mee geklapt, gezongen en gedeinsd. De deelnemers hebben een leuke en gezellige middag gehad samen met jullie.

  1. Vandaag, 17-02-2024, zijn we 11 leden van ons zangkoor sWInging for All uit Dordrecht bij een Gouwe Ouwe middag geweest. Ondanks onze leeftijd waren we toch even het 30 jaar. Een heerlijke middag, zeker voor herhaling vatbaar. 31-10-2024 mogen we weer komen en dat gaan we doen.

 11. Een feestelijk feestje was het! een gezellige middag gehad voor de bewoners, en met de mooie aankleding was het helemaal compleet!!

 12. Wat een feest was het weer met Gouwe Ouwe in ons verpleeghuis. Er werd zelfs gedanst! En natuurlijk hard meegezongen en geswingd. Het is altijd een feestje!

 13. Wil je de bewoners een leuke middag bezorgen: Boek “Gouwe Ouwe” . Zeer herkenbare muziek, leuke aankleding, hartelijke en vriendelijke artiesten. Spelen met veel plezier en warmte en naar de mensen toe!! Ook achter de schermen een fijn contact gehad. Dank jullie wel voor een zeer geslaagd optreden!!

 14. Heb gisteren wel mijn ogen uitgekeken, Joop die nooit iets weet, danste gisteren de sterren van de ‘hemel’ geweldig leuk, dat was vorig jaar ook zo, hoe is het mogelijk ….Wat muziek kan doen voor mensen…geweldig!
  Geweldig. leuk muzikaal duo, leuk en goede zangeres en jullie keyboardspeler Ook fantastisch,alle liedjes hebben ze moeten leren,want ze zijn veel jonger dan de jaren 60!

 15. wauw!!! wat waren Niels en Anna geweldig. een heel leuk optreden voor onze bewoners van St. Jozef te Gendt.
  Het was even terug in de tijd, en genieten van de mooie herinneringen.
  dankjewel voor deze hele fijne middag, we hopen nog eens tot ziens.

 16. Wát een leuke avond in YMCA in de Keizerstraat in Scheveningen! Heerlijke muziek met fantastische toetsenist en toetsenisten met een mooie stem. Ook de bassist was top! Jullie hebben de aanwezigen een leuke avond bezorgd waar de voetjes ook nog van de vloer gingen. Bedankt muzikanten én personeel van YMCA

  1. Wat ontzettend leuk om te horen dat je zo’n geweldige avond hebt gehad in Scheveningen, Tilly! We zijn blij dat onze muzikanten en Gouwe Ouwe team hebben bijgedragen aan een onvergetelijke avond. Hopelijk tot de volgende keer bij YMCA of een van de andere locaties waar wij optreden! 🎶💃🏻🎉

 17. Muziek, gemaakt met veel enthousiasme en gevoel, die zit tussen jullie noten! Da’s grote klasse en dan is het helemaal niet erg als je eens een keer een nootje mist!! Jullie zijn net zo uniek als de Bluebettes waaraan ik moest denken toen ik jullie bij “Ons” zag. Ga zo door, top! Veel succes!!!

 18. Wat een gezellig feestje in Schoterhof in Haarlem op 1 februari 2019! Het was voor mij een verrassing om te zien hoe bewoners door jullie muziek helemaal uit hun dak gingen, vooral de bewoners van de PG afdeling. Fantastisch dat jullie dit jaar nog een paar keer terugkomen. Heel veel succes!

Deel jouw Gouwe Ouwe ervaring met ons!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *