Gouwe Ouwe sterren in blauw rood en beige

Terugblik: Gouwe Ouwe’s in de eerste maanden van 2024

DOOR:Marleen Haverkamp

De eerste maanden van dit jaar zijn echt voorbijgevlogen bij Gouwe Ouwe! Met veel plezier en positieve energie hebben we weer het hele land doorkruist, van (woon)zorginstellingen tot gezellige plekken in de buurt. Onze Gouwe Ouwe liveband zorgde weer voor onvergetelijke feestjes op de dansvloer. En wat een mooie reacties van ons publiek hebben we ontvangen. Daar doen we het allemaal voor!

In deze terugblik nemen we je mee op een reis door de muzikale avonturen van de afgelopen maanden. Ben jij erbij geweest? Deel jouw ervaringen met Gouwe Ouwe in ons Gastenboek!

De Marke in Bergen, zondag 10 maart 2024

Onze Gouwe Ouwe muzikanten Niels en Ronald speelden hier het klassieke nummer ‘Twee motten‘ van Dorus uit 1957. Dit heerlijke liedje is recentelijk door de sociale media weer een grote hit geworden. We spelen dit nummer elk jaar wel een keertje in dit verpleeghuis!


Theater de Kampanje in Den Helder, vrijdag 8 maart 2024

Met wel vijf (!) getalenteerde Gouwe Ouwe muzikanten op het podium werd het een middag om nooit te vergeten! Johan aan de drums, Pieter op bas, Ronald links op gitaar, Bo rechts op gitaar en Niels aan de toetsen – samen brachten ze een onvergetelijke show. De energie was ongekend en het publiek ging helemaal los! De theaterzaal was opnieuw tot de nok toe gevuld, met meer dan 300 enthousiaste bezoekers die samen genoten van een geweldig muzikaal feestje.

Kon je er dit keer helaas niet bij zijn? We hebben gelukkig wat hoogtepunten van deze middag vastgelegd. Bekijk de fantastische optredens van Ronald met ‘Born to Be Wild‘ en ‘Satisfaction‘, en Bo’s indrukwekkende vertolking van ‘Hound Dog‘. Wat een feest!

Amare in Den Haag, woensdag 20 maart 2024

Voor het eerst stonden we afgelopen maart op het podium van Amare in Den Haag. De openbare hal was een bruisende plek waar iedereen welkom was en waar er flink gedanst werd! Het was geweldig om te zien hoe de sfeer tijdens dit wijkoptreden opbloeide en mensen samenkwamen om te genieten van de muziek. We kijken ernaar uit om nog veel meer van dit soort te gekke momenten te beleven in de toekomst!


Wijkoptreden in Buurthuis Schroeder in Den Haag, dinsdag 19 maart 2024

Buurthuis Schroeder gooide opnieuw haar deuren open en wij van Gouwe Ouwe waren uitgenodigd om er een knalfeest van te maken! Bo & Maurits zorgden ervoor dat iedereen lekker losging op de dansvloer. Het was weer zo’n middag waarvan je wilt dat ‘ie nooit eindigt…!

Huis van de Wijk Grote Hagen in Rotterdam, donderdag 21 maart 2024

Wat een geweldig feest was het in het Huis van de Wijk Grote Hagen! De kaartjes voor dit wijkoptreden vlogen de deur uit en dat zorgde voor een fantastische sfeer in de zaal. En hoe kan het ook anders? ‘You’ll Never Walk Alone‘ mocht hier natuurlijk absoluut niet ontbreken!

We hebben gelukkig wat mooie beelden om deze onvergetelijke avond met jullie te delen. Bekijk de video’s van ‘You’ll Never Walk Alone‘ en ‘Lucky Lips‘ en geniet nog even na van deze mooie avond!

Theater De Willem in Papendrecht, zaterdag 17 februari 2024

Theater De Willem is voor ons al jarenlang een vertrouwde plek waar we meerdere keren per jaar een geweldig Gouwe Ouwe feestje bouwen. Het is altijd weer een hoogtepunt met een uitverkochte zaal, gevuld met ruim 300 enthousiaste bezoekers. Tijdens dit optreden in februari zong Anna het prachtige nummer ‘Diep In Mijn Hart‘.

En natuurlijk zongen we samen met het publiek uit volle borst ‘Zing, Vecht, Huil, Bid‘. Om deze bijzondere middag vast te leggen, maakten we een gezellige stage-foto met de hele zaal!

Wijkcentrum De Poele in Meppel, vrijdag 15 maart 2024

In Meppel mochten we tijdens dit wijkoptreden maar liefst 100 lieve bezoekers verwelkomen in deze gezellige zaal. Vanaf het allereerste moment werd er volop gedanst en genoten!

’t Trionk in Haarlem, dinsdag 12 maart 2024

In Haarlem zijn we van start gegaan in ’t Trionk. De ontvangst was hartelijk en de sfeer in het volle buurthuis was ontzettend gezellig met allemaal leuke bezoekers. Wat een fijn wijkoptreden was dit weer!

’t Kloosterhof in Aalsmeer, dinsdag 27 februari 2024

Afgelopen november en december heeft Oma Coby samen met haar kleinzoon Mark geld ingezameld voor Gouwe Ouwe door haar heerlijke oliebollen te verkopen. We waren vereerd om de mooie cheque in ontvangst te mogen nemen in dit verpleeghuis waar Oma Coby woont. Tijdens dit bijzondere moment maakten Esther, Anna & Rutger er een waar feestje van!


Aafje Hoppensteyn in Rotterdam, vrijdag 16 februari 2024

Het dak ging eraf bij verpleeghuis Hoppensteyn! Niels, Bo en Rutger zorgden ervoor dat iedereen lekker meedanste en de sfeer optimaal was. Zowel de bewoners van het verpleeghuis als de wijkbewoners waren van harte welkom en hebben samen volop genoten van deze gezellige middag.

Gouwe Ouwe was de afgelopen tijd op nog op veel meer plekken te vinden…

De Leeuwenhoek, Huis van de Wijk Het Lage Land, Theater De Buurvrouw, De
Hoge Hop, Het Schouw, Belmonte, Myosotis, De Klinker, Eigen Haard & Huis
van de Wijk De Brink.

Gouwe Ouwe Agenda

De komende tijd staan er weer veel gezellig Gouwe Ouwe optredens gepland. Benieuwd wanneer we bij jou in de buurt komen optreden? In onze Agenda vind je onze komende Gouwe Ouwe optredens.

Meld je aan voor onze Nieuwsbrief (onderaan deze pagina) om op de hoogte te blijven wanneer we bij jou in de buurt optreden. Hopelijk zien we je snel bij Gouwe Ouwe!