Gouwe Ouwe sterren in blauw rood en beige

Vacature: Stagiaire Gouwe Ouwe 

DOOR:Evelien Tijsma
Foto met laptop en thee stagiaire gezocht Gouwe Ouwe

Wij zijn doorlopend op zoek naar een ondernemende stagiaire die van onze Gouwe Ouwe feestjes een succesvol event weet te maken! Durf jij deze dynamische uitdaging aan?

Gouwe Ouwe

Gouwe Ouwe is een muzikale reis door het verleden. Ouderen dansen, zingen en sjansen in een decor van de kroeg uit de sixties, in het verpleeghuis of in de eigen wijk. Onze vrijwilligers leggen de bezoekers in de watten en doen een dansje mee. Onze professionele muzikanten spelen in op wat er in de zaal gebeurt. Zo is ieder feestje uniek! Maar er is vooral ruimte om elkaar onbezorgd te ontmoeten. Gouwe Ouwe is dé plek om weer even samen te zijn. Het samen beleven van muziek en emoties activeert zowel sociaal, fysiek als mentaal en leidt tot (nieuw) sociaal contact tussen ouderen en hun omgeving.

De werkzaamheden

Voor Gouwe Ouwe houd je je onder andere bezig met de planning, waarbij je contact onderhoud met locaties, muzikanten, projectleiders en vrijwilligers. Daarnaast ga je met Gouwe Ouwe op reis door heel Nederland. Op locatie draai je mee met het team waarbij je helpt met de op- en afbouw en ervoor zorgt dat de middag of avond goed verloopt. Samen met de projectleider ben je aanspreekpunt voor alle betrokkenen. Je kunt er naartoe werken uiteindelijk zelf als projectleider een of meerdere Gouwe Ouwe’s uit te voeren.

In deze dynamische omgeving je draai vinden vereist een hoge mate van zelfstandigheid en ondernemingszin. Afhankelijk van je leerbehoefte is er veel ruimte om zelf invulling te geven aan je rol en taken.

Over jou

We zijn op zoek naar een stagiaire die een relevante MBO 4 opleiding (bijvoorbeeld Medewerker evenementenorganisatie, Event Producer, Allround Hospitality Medewerker of Coördinator Buurt, Onderwijs en Sport) volgt en jij:

  • Bent flexibel, ondernemend en creatief;
  • Je hebt een hands-on mentaliteit en bent sensitief in contact en nieuwsgierig, vooral naar ouderen;
  • Je hebt affiniteit met het werken met vrijwilligers, zorgprofessionals en ouderen;
  • Je durft initiatief te nemen;
  • Bent communicatief vaardig;
  • Bent in voor een feestje!


Wij bieden

We bieden je een dynamische stageplek voor 3 a 4 dagen per week in een leuk en jong team! Je kunt je eigen leerdoelen en opdrachten afstemmen op je werkzaamheden. Je verricht je werk vanuit ons kantoor in de binnenstad van Deventer en (veel) op locatie. Het bezit van een rijbewijs is dan ook een pré. We bieden een stagevergoeding van 200 EUR per maand (bij 4 dagen per week).

Interesse?

Stuur je sollicitatie (motivatie en cv) aan Evelien Tijsma: e.tijsma@stichtingdetijdmachine.nl
Bij vragen kun je ook contact opnemen met Evelien!