Gouwe Ouwe sterren in blauw rood en beige

In de Media: Gouwe Ouwe bij Den Haag FM

DOOR:Lin van Mourik
Gouwe Ouwe vrijwilliger dansen

Onze initiatieven van Stichting de Tijdmachine zoals Buurthuis op Wielen, De Tijdmachine en ook Gouwe Ouwe komen tot leven dankzij onze fijne vrijwilligers die zich met hart en ziel inzetten voor onze stichting. 

Haagse Helden bij Den Haag FM

Eerder deze week vertelde onze projectleider Lin tijdens de radio-uitzending van Den Haag FM een uur lang over Gouwe Ouwe en ons team van vrijwilligers.

Lin: “Juist in rock ’n roll stad Den Haag weten ouderen Gouwe Ouwe te vinden. Daarom kunnen wij alle hulp van vrijwilligers hier extra goed gebruiken”.

Beluister een fragment van het interview hieronder.

Op dit moment zoeken wij vooral vrijwilligers van alle leeftijden voor onze Gouwe Ouwe optredens, ook voor de Haagse edities die wij op de agenda hebben staan de komende tijd.

Gouwe Ouwe Agenda – Regio Den Haag

  • 4 maart: Poppodium YMCA, Scheveningen/Den Haag
  • 5 april: Wijk- en Dienstencentrum, Bezuidenhout/Den Haag
  • 13 mei: Oude Kerk, Scheveningen, Den Haag
  • 17 mei: Wijk- en Dienstencentrum, Bezuidenhout/Den Haag
  • 9 juni: Popradar, Loosduinen/Den Haag

Wij treden met Gouwe Ouwe op door heel Nederland. Bekijk hier de volledige agenda > Daarom zijn wij hard op zoek naar vrijwilligers – ook in de regio Den Haag – om hun steentje bij te dragen.   

Meld je nu aan als vrijwilliger

Heb jij affiniteit met ouderen, ben je nieuwsgierig en heb je humor, lef en creativiteit? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Bekijk de volledige Gouwe Ouwe speellijst om te zien wanneer we bij jou in de buurt langskomen. Meld je nu aan als vrijwilliger op info@gouweouwe.nl. Hopelijk zien we je dan snel op de dansvloer!