Gouwe Ouwe sterren in blauw rood en beige

Lisette Oudenaarden, Wijkcoördinator gemeente Papendrecht

De samenwerking is geweldig. Ze bieden een totaalpakket van A tot Z: een volledige show waarbij ook de communicatiematerialen en -momenten perfect geregeld zijn. Het enige wat je zelf moet doen, is lokale partijen erbij betrekken.

Bezoeker Gouwe Ouwe Rotterdam

Ik ben vrij timide. Maar tijdens Gouwe Ouwe is dat even helemaal weg; ik ga terug naar vroeger, toen contact maken veel makkelijker was. Door de sfeer ontstaat er warmte en hebben mensen meer interesse in elkaar, net als toen. Je gaat van binnen open en dat is een geweldig gevoel!

Prof. Dr. Erik J.A. Scherder

Het deel van het brein waar muziekherinneringen worden opgeslagen, blijft het langst intact. Dus wanneer ze bij Gouwe Ouwe muziek uit uw jeugd spelen, dan krijgt u meteen die herinneringen weer én dat geweldige gevoel, de nostalgie uit die tijd. Juist omdat dit gebied nog heel lang uitstekend functioneert. Mooi he?

Anneke (67), bezoeker Gouwe Ouwe Rotterdam, drie keer geweest

Ik ben nu drie keer bij Gouwe Ouwe geweest en elke keer was weer anders. De liedjes in de middag verschilden van die in de avond en tijdens mijn derde bezoek waren er andere muzikanten. Ik vind het lekker dat het niet allemaal oubollige muziek is, maar ook uit mijn tijd.

Greet (67), bezoeker Gouwe Ouwe Papendrecht, drie keer geweest

Alles kwam samen: hapje, drankje, praatje, muziek. Ik had het gevoel dat ik er helemaal bij hoorde. Alsof ik op een grote verjaardag was, net als vroeger. Er was ook echt aandacht voor je: even gedag zeggen, een blik, iemand die je een blokje kaas of plakje worst aanbiedt. Je merkt gewoon aan alles dat […]

Carla (79), bezoeker Gouwe Ouwe Roosendaal, vier keer geweest

Vroeger ging ik er vaak op uit, maar sinds het overlijden van mijn man vond ik dat lastig. Ik werd meegevraagd naar Gouwe Ouwe om mijn gedachten te verzetten. Dit bleek precies het duwtje dat ik nodig had; Gouwe Ouwe bracht me terug naar een goede tijd en dat geluk wilde ik vaker voelen. Sindsdien […]